Ordföranden vädjar om tips och idéer

Hej alla medlemmar,

I helgen hade Mora BK årsmöte och en ny styrelse valdes in. Jag vill passa på att tacka de som avgick och välkomna in de nya.

Detta är mitt första uppdrag som ordförande i en styrelse och jag ser med skräckblandad förtjusning fram emot detta år, där mycket ny erfarenhet kommer att inhämtas och upplevas.
Det har varit en mörk tid för alla brukshundklubbar, för alla som vill gå kurser för att utvecklas tillsammans med sin hund och självklart finns saknaden att få tävla hos många. Tyvärr finns än så länge de hårda restriktionerna kvar och dessa restriktioner har grävt djupa hål i klubbens budget. Vi måste bara härda ut och försöka se att ljusningen finns där framme någonstans.

Medan vi väntar på denna ljusare tid har vi i styrelsen en önskan. Det är att alla ni som finns där ute kommer med förslag på vad vi tillsammans skulle kunna göra för att få in lite pengar till klubben. Ska vi ha onlinetävlingar? Tipspromenader? Försäljning? Lotterier? Vill ni vara delaktiga och hjälpa till med något vore det underbart! Fram med tips och idéer nu, så ska vi se vad vi kan åstadkomma. Tillsammans blir vi starka.

Maila förslag eller åsikter till: ordforande@morabk.se

Hälsning,
Tanja Hanni