Föreläsning med Fredrik Steen

ÄR DU DIN HUNDS BÄSTA VÄN?
Om din hund ser dig som världens bästa vän är det lösningen på nästan alla problem. För att du och din hund ska ha en framgångsrik kommunikation är bra relation ett måste.

Nu kommer Fredrik Steen till Mora!

Klicka här för anmälan på Studiefrämjandet hemsida

Tisdag 11 februari kl. 18:00
Mora Gymnasium – Aulan (Kristinebergsgatan 8-10, Mora)
Entré: 250:-
150:- för medlemmar i Mora Brukshundklubb, glöm inte att uppge ditt medlemsnummer när du anmäler dig! (beställer du fler biljetter behöver vi samtliga medlemsnummer för att kunna ge rabatterat pris)

Din anmälan kommer att bockas av vid insläpp. Kom gärna i tid. Kostnaden faktureras dig efter anmälan.

Fredrik är känd av hela hundsverige som Hundcoachen i TV4 nyhetsmorgon, men har även arbetat internationellt med hundar, praktiskt men även som föreläsare. Bland annat i Asien, många delar av Europa, Centralamerika med mera. Även om Fredrik genomgått många utbildningar i mentalitet, metodik etc så anser han att han har fått den bästa kunskapen genom det liv han har levt med sina hundar. Favoritcitat: ”Än så länge är det ingen som lärt sig simma med hjälp av teori, det gör man bäst genom att bli blöt” och det genomsyrar Fredriks tänk omkring hundar. Teori och utbildningar i all ära, men för att bli duktig på hundar måste man umgås och träna praktiskt med hundar.

För att få tips och tankar så följ gärna Fredrik Steen på Instagram: @hundcoachen och på YouTube: Hundcoachen Fredrik Steen

Ett samarbete mellan Studiefrämjandet Mitt och Mora Brukshundklubb