Medlemsmöte 1 dec kl 18.30

Den vanligaste hunden i vårt samhälle är sällskapshunden. Och den fyller en mycket viktig funktion för människan i egenskap av sällskap, bästa vän och motionskompis, och i vissa fall även tävlingskompis.

Men det finns några hundar som gör ytterligare lite mer nytta i samhället. Knarkhundar, vårdhundar, gränsbevakning etc. Vi tänkte på detta möte få lära oss lite mer om fyra olika sorters hundar i samhällets tjänst.

Vi får besök av en tränare av servicehundar, en som jobbat som instruktör för minröjning- och ammunitionssökande hundar i försvaret, en polishundsförare och en patrullhundsförare i hemvärnet.

Vi bjuder på adventsfika. För att beräkna fikat är det bra med en anmälan till Fanny på 070-4230203 eller fanny.flood@hotmail.se. Skulle du råka glömma anmäla dig är du välkommen ändå!

Varmt välkomna!

This entry was posted in Klubben. Bookmark the permalink.