vinter Agilityträning

Dags att anmäla intresse för agility vinterträning lomsmyren ridhus.

Nu planerar vi för vinterns agilityträning. Vi bokar ridhuset vid ca 12 tillfällen, lördagar kl 9-11 med start i slutet av november. Som tidigare år hjälps vi åt med träningen (inga instruktörsledda lektioner!). Vi bygger små kombinationer eller hela banor beroende på deltagarnas intresse. Alla betalande ekipage får lika mycket tid på plan. Har man flera hundar får man antingen fördela sin tid på dessa eller man köper fler platser för att få mera tid. Alla är välkomna. Pris beror på antal deltagare då vi delar på ridhushyran. Man betalar för hela 12 veckors perioden. Det kommer att finnas möjlighet att boka in sig på enstaka träningstillfällen i mån av plats, pris fastställs senare.

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Comments are closed.