Medlemsträff 15 augusti & 19 september kl 18-19:30

15 augusti:

Jackpott-rutan: både nya och begagnade ”skatter” som hunden uppmuntras av ägaren att plocka upp och ta med sig ut ur rutan. Plockas en ny skatt upp så får hunden den med sig hem.

Race-sträcka: hunden har en raksträcka på tid att ta sig till ägaren i andra ändan. Den passerar både ät- och lekbara lockelser på vägen.

Vid ca kl 19 avslutar vi med gemensam fika samt får en presentation/information om grenen nosework.

Begagnade och nya föremål emottages tacksamt för detta tillfälle. Det står en pappkasse på bron vid klubbstugan där ni kan lägga föremålen. Tack på förhand!

19 september:

Slalom x 3: Vi har en stor triangel där vardera sida har någon form av slalom. En sida har agilityslalom, en sida har rally-slalom, en sida har slalom mellan uppradade ekipage. Vi turas om att gå några varv på denna triangel.

Vid ca kl 19 avslutar vi med en gemensam fika samt får en presentation/information om grenarna rallylydnad, agility och freestyle.

Varmt välkomna önskar Silvia och Louise