Tack för mig!

Nu har vi sammanställt årsmöteshandlingarna, och därmed har jag fullföljt min sista arbetsuppgift som ordförande för Mora BK.

Jag kan tyvärr inte komma på årsmötet, så jag skriver mitt lilla tacktal här i stället 🙂

Mora BK är en helt fantastisk klubb!!! Det finns SÅ många viljor, och SÅ många som har ideér som dom vill förverkliga, dom behöver bara lite hejja på och goda förutsättningar.
Jag har försökt att bidra med det under mina år, och nu är det nån annans tur att ta över ett tag.

Alla organisationer mår bra av att skifta ledarskap då och då, därför kliver jag av nu.

Det är första gången sedan jag började i klubben för 12 år sedan som jag inte har nåt uppdrag…. Både skönt och lite tomt….
Jag kommer självklart att fortsätta figga för RUS, hålla kurser, funktionera på alla tävlingar och vara allmän brydebritta, men jag kommer inte att ha några ansvarsområden. Så ni blir inte av med mig 🙂

Och om alla planer slår in kommer jag också att ha en valp. 🙂

Jag önskar min efterträdare stort lycka till, det är ett skitroligt uppdrag att vara ordförande!
Och vi som suttit i styrelsen dom har åren har haft SKITKUL ihop kan jag säga, och ur ett bra arbetsklimat kommer det kreativa ideer! Jag hoppas det goda klimatet kvarstår!

Jag är utomlands och kommer hem till Mora igen sent kvällen den 19/2, så spara en Semla åt mig 🙂

Stor fet Kram från mig till er alla underbara medlemmar!
/Nice