PM till mentalbeskrivningen 25 maj

Nu finns PM till mentalbeskrivningen den 25 maj utlagt på sidan för MH & Korning

Publik är välkommen. Om vi inte är vid klubbstugan när ni kommer vänta vid klubbstugan till vi är klar med den hund vi håller på med. Den publik som börjar med en hund ska följa med hela varvet runt och ingen får tillkomma heller. Detta för att den aktuella hunden inte ska behöva bekymra sig om publikflocken när den har andra moment att hantera.

Ni som tänker träna på klubben lördagen den 25 var vänlig och rasta inte hundarna i skogen ovanför klubbstugan. MH-banan är uppbyggd där och vi vill undvika störningar i form av motionerande människor och hundar. Tack!

Skott kommer att förekomma lite då och då under hela dagen den 25 maj.

This entry was posted in Mentalitet and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *